• Новинка
Очила за четене, блокиране на Синя светлина, HD Очила с голяма рамка с антирефлексно покритие за по мъже/Жени (Цвят: костенурки, Размер: 2.0 X)

Очила за четене, блокиране на Синя светлина, HD Очила с голяма рамка с антирефлексно покритие за по мъже/Жени (Цвят: костенурки,

BGN 21.41

Брой продукти
Налично

♥ Очила с защита от синя светлина, лещи със защита от синя светлина и UV400 да филтрирате вреден синя светлина и на ултравиолетови лъчи, е подходящ за офис работници ♥ Компютърен четец с висока разделителна способност, лещи са по-ясни, отколкото обикновените лещи, възстановяват истинските цветове, осигуряват по-ясна картина и възможно най-доброто изживяване от четенето. ♥ Очила на пролетта панти, подходящ за всяка форма на лицето, дограма от материал TR90, позволяват да ги носите по-удобно. ♥ Дамски слънчеви очила против умора с рецепти 1.0 x, 5 за хора от всички възрасти. ♥ Всяка опаковка съдържа 1 чифт очила за четене, моля, потвърдете необходимия ви рецепта преди употреба. ♥ Очила с защита от синя светлина, лещи със защита от синя светлина и UV400 да филтрирате вреден синя светлина и на ултравиолетови лъчи, е подходящ за офис работници. ♥ Компютърен четец с висока разделителна способност, лещи са по-ясни, отколкото обикновените лещи, възстановяват истинските цветове, осигуряват по-ясна картина и възможно най-доброто изживяване от четенето. ♥ Очила на пролетта панти, подходящ за всяка форма на лицето, дограма от материал TR90, позволяват да ги носите по-удобно. ♥ Дамски слънчеви очила против умора с рецепти 1.0 x, 5 за хора от всички възрасти.

Подробности

Избор на купувачи